Sivut

tiistai 10. elokuuta 2021

Kirjavat heksagonit 2


Hei Sinulle lukijani,

Kaikki kivet ja kannot on nyt käännetty, jotta olen löytänyt kirjaviin heksagoneihin mahdollisimman kirjavia ja monivärisiä kankaita varastoistani. Edellisessä kirjoituksessani kerroin, että kangasvarastoni tuntuu sisältävän aika paljon rauhallisia kankaita. Aluksihan niitä monivärisiä löytyi, mutta työn edetessä piti laajentaa hakua kaikkiin isokuvioisiin ja lopussa kaikkiin olemassa oleviin kankaisiin. Usein kävi myös niin, kun kangas näytti isompana palana räväkältä, mutta kun siitä leikkasi pienemmän palan, olikin se yllättävän seesteinen ja rauhallinen. 

Olen tehnyt tätä vähän fiiliksen mukaan, silloin tällöin. Kaikki palat ovat jo valmiina suunnitteluseinälläni. Reunojen kolmioita vielä puuttuu. Makustelen vielä hetken asettelua ja sitten ompelen palat yhdeksi pinnaksi. Aika kirjava kokonaisuus tästä on tulossa, mutta melko hyvin sain onnistumaan tuon vaalea-tumma kontrastin, kuten mustavalkokuvasta näkyy.



Heinäkuussa meillä järjestettiin lapsenlapsen nimiäiset. Lapsi oli jo silloin viisi kuukautta vanha, mutta koronarajoitusten takia juhlia ei voitu pitää aikaisemmin. Juhla tietenkin aiheutti mummille ja vaarille pientä siivouspainetta talossa ja puutarhassa. Ensimmäinen lomaviikko menikin siivotessa ja järjestellessä. Mutta kaikenkaikkiaan juhlat olivat onnistuneet, ilmat suosivat meitä ja ihmiset olivat iloisia. 

Toisella lomaviikolla ulkoilutettiin ahkerasti museoautoja. Käytiin jopa yhtenä iltana kesälomaretkellä Hämeenlinnassa. Oli hyvä reissu, pääsi yöksi kotiin.




            


Pääsin luovuttamaan Irislehto -peiton saajalleen pari kuukautta hänen syntymäpäivänsä jälkeen. Parempi myöhään.... Saaja oli positiivisesti yllättynyt lahjastaan. 





Kiitos kun vierailit.


1 kommentti:

  1. Hyvältä näyttää tuo heksagon-pinta. Irispeitto on kaunis. Kyllä perhejuhlia on joutunut miettimään moneen kertaan tuon koronan takia. Tyttären häät supistuivat pieneen vihkimiseen kirkossa talvella ja lokakuussa olisi vuorossa juhla suvulle ja ystäville, ellei taas tule kokoontumisrajoituksia lisää.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.

Batiikkeja

Elämä on heitellyt minua tämän alkuvuoden aikana, eikä mitenkään niin positiivisesti. Kaikki ompeluun liittyvä ja myös tämän blogin päivittä...