Sivut

maanantai 19. joulukuuta 2022

Joululiinoja ja muita jouluompeluksia menneiltä vuosilta

Tälle joululle en ole ehtinyt ommella mitään uusia joulujuttuja, mutta selasin vanhoja kuvia ja löysin sieltä muutamia otoksia vuosien varrelta.


Jokunen joulu sitten ompelin jouluisia pannulappuja. Ohjeen löysin netistä. Muokkasin sitä hieman ja suurensin, jotta pannulappu sopisi myös miehen käteen.Näihin liinoihin ohje on löytynyt myös netistä. Käytin tähän valmiin 10 x 10 tuuman kangaslajitelman. Kankaissa on jotain hopeakimallusta päällä. Liinat on tehty vuonna 2015. Ihan tarkkaan en muista, onko toinen jäänyt itselleni vai ovatko molemmat jo maailmalla. Pitääkin kaivella kaappeja. Tämä liina löytyy omasta kaapista. Liina on tehty Hannele Vakkarin kurssilla vuonna 2015. Tikkasin värilliset osat kimallelangalla ja valkoiset vaalealla tikkauslangalla. Valmistumisen jälkeen tästä liinasta tuli suosikki joululiinani.Jos nyt oikein muistan, tämä liina on tehty samalla kurssilla, kuin tuo edellinen. Annoin liinan äidilleni. Selatessani kuvia huomasin, että aika moni liina on päätynyt äidilleni. Äidit ovat ihania, kun ottavat lastensa käsityöt vastaan suurella ilolla, olivatpa ne lapset pieniä tai isoja. Omalle äidilleni halaukset sinne pilven reunalle. Nyt täytyy kyllä sanoa, että onpa ollut ahkera joululiinoja tekijä tuona vuonna 2015. Tämäkin on silloin tehty tai ainakin kuvattu samana ajankohtana. Liina on tehty valmiin kaitalepaketin kankaista. 


Viimeiseksi vielä kuva jouluaskartelusta. Tässä kuvassa vielä kesken. Näitäkin tuli muutama tehtyä, ja yksi päätyi, kuinka ollakaan äidilleni.

Haluan vielä näin lopuksi toivottaa Sinulle ja läheisillesi Rauhallista Joulua ja parempaa Uutta Vuotta 2023. Kiitos tästä vuodesta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.

Batiikkeja

Elämä on heitellyt minua tämän alkuvuoden aikana, eikä mitenkään niin positiivisesti. Kaikki ompeluun liittyvä ja myös tämän blogin päivittä...